Van Daalhuizen: "Ik hoop de eerste competitiewedstrijd te halen"

Gepost door:ForzaRbc // 2015-08-13 00:00:00 // 2901 keer bekeken

In de tweede helft tegen HSC'28 kwam Marcello van Daalhuizen bij een groep RBC-supporters staan. De van SC Feyenoord overgekomen aanvallende middenvelder is op dit moment nog geblesseerd aan beide knien. 

"Ik hoop de eerste wedstrijd tegen Victoria'03 te halen," zo vertelde Van Daalhuizen tegenover RBCFans.nl. "Ik ben geopereerd aan beide meniscussen en ik hoop de eerste competitiewedstrijd te halen. Ik ben zes weken geleden onder het mes gegaan en voor deze blessure staat acht weken dus het zou moeten lukken."

Meetrainen doet Van Daalhuizen nog niet. Eerst moet het kraakbeen hersteld zijn. "Anders is het echt einde voetbalcarrire voor mij. Ik heb dus een grote conditieachterstand en die moet ik snel gaan inhalen."

Van Daalhuizen speelde niet zo lang geleden nog bij de beloften van FC Dordrecht. "Ja, hoofdtrainer Harm van der Ham haalde me er zelf bij. Maar op een gegeven moment werd ik van de tien afgehaald en naar de positie centrale verdediger gezet en daarna weer naar de rechtsback. Ik vulde dat op mijn manier gewoon goed in, maar op een gegeven moment mocht ik vertrekken. Ik heb daarna nog meegetraind bij MVV Maastricht, maar door de blessures aan beide knien ging dat niet door."

De creatieve speler koos nu echter voor RBC: "RBC blijft een grote club met ambitie. Ze willen graag hogerop en daar wil ik graag aan bijdragen. Dit elftal moet ook promoveren, ik geloof echt niet dat het niet gaat gebeuren," zo besloot Van Daalhuizen. 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd