Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 20

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Asamoah en Vermeulen niet naar RBC, Dalampekis wil graag komen

Gepost door:ForzaRbc // 2015-08-11 00:00:00 // 3294 keer bekeken

Afgelopen zaterdag deden drie testspelers mee op het toernooi van Klundert. Ibe Vermeulen, Jerry John Asamoah en Andreas Dalampekis mochten hun kunsten vertonen. Vermeulen en Asamoah komen echter niet naar RBC.

Asamoah blijkt onhaalbaar te zijn. De behendige spits, die ook zes maanden trainde bij Swindon Town (Championship), woont momenteel in Gent en de afstand naar Roosendaal is te ver. "Ibe Vermeulen vertrekt naar Brasschaat, maar dat wisten we eigenlijk al," zo stelt hoofdtrainer Martijn van Galen tegenover RBCFans.nl. "Andreas (Dalampekis red.) traint nog wel mee en wil graag komen." De speler met Griekse roots zou een prima versterking zijn, omdat het eerste elftal in september op de rechtsbackpositie met een probleem kampt. Gino Pieter is de gehele maand afwezig door middel van vakantie en gelegenheidsrechtsback Mike Schalk heeft een enkelblessure. Daarnaast is Dalampekis multifunctioneel en op meerdere posities inzetbaar.

Bij aanvaller Deion Goveia is het tevens nog de vraag wanneer die inzetbaar is. "Ik heb geregeld dat hij morgen naar een orthopeed in Breda kan. Dat had eigenlijk veel eerder moeten gebeuren," zo besluit Van Galen.

Morgen start RBC om 18.30 uur aan het dorpentoernooi tegen organisator NSV. Om 20.30 uur volgt het tweede duel tegen HSC'28. RBC U19-speler Giovanni Verduijn gaat als versterking mee. Hij speelde al meerdere wedstrijden voor RBC 1 en leverde afgelopen seizoen tegen METO in de competitie en in de nacompetitie tegen RCS een assist af.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, Verstijlen, Mathijssen, Eggly; De Voogd (c), Dalampekis, Memisi; Van Andel, Numanovic, Verduijn




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd