Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC opent eerste thuisduel in competitie op zaterdagavond

Gepost door:ForzaRbc // 2015-08-10 00:00:00 // 2831 keer bekeken

RBC start de competitie op 6 september met een uitwedstrijd tegen Victoria'03, maar het eerste thuisduel begint de ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen op zaterdagavond. Dat valt te lezen op RBCvoetbal.nl. Grenswachter is de eerste tegenstander die op 12 september in het Herstaco Stadion de confrontatie aangaat met de equipe van Van Galen.

De wedstrijd tegen Grenswachters begint om 19.30 uur. De ploeg uit Putte lijkt een stuk zwakker dan afgelopen jaar. Het verloor namelijk Gino Boer en Roy Belde aan sv MOC'17. Het duo was goed voor 35 goals afgelopen seizoen.

Het bestuur van RBC wil dit seizoen zoveel mogelijk thuiswedstrijden afwerken op zaterdagavond. Afgelopen jaar bleek al dat dit veel meer publiek trok dan zondagavond, vaak meer dan vijfhonderd. Ook de supporters hebben aangegeven liever op zaterdagavond te spelen. De Roosendaalse club blijft echter wel afhankelijk van de medewerking van de tegenstander en de KNVB. Afgelopen seizoen speelde RBC de thuisduels tegen Lewedorpse Boys (beker), NSV, DIOZ, ODIO en SC Gastel op zaterdagavond.









Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd