Update: 2 augustus eerste training

Gepost door:ForzaRbc // 2015-07-07 00:00:00 // 3012 keer bekeken

Op 2 augustus begint RBC aan de voorbereiding op het seizoen 2015/2016. Om 11.00 uur zal hoofdcoach Martijn van Galen de eerste training gaan leiden.

Het is echter nog niet duidelijk of de eerste training in het Herstaco Stadion plaats gaat vinden. "Ik ga er wel vanuit dat ik in het stadion terecht kan. Na de training gaan we samen lunchen, maar dat moet nog even afgestemd worden met de club. Want dat laatste is ook niet zeker of dat kan," zo liet Van Galen weten.

Op 8 augustus speelt het eerste elftal van RBC de eerste wedstrijden in de voorbereiding. De ploeg van Van Galen doet net als afgelopen seizoen mee aan het toernooi in Klundert. Dat toernooi begint om 11.00 uur. Naast RBC doen ook Klundert, Seolto en Kogelvangers mee. Vorig jaar liet RBC een meer dan prima indruk achter.

Op woensdag 12 augustus komt RBC alweer in actie. Om 18.30 uur is NSV de eerste tegenstander op het dorpentoernooi. Naast NSV komt RBC ook HSC'28 tegen in de poulefase. Op zondag 16 augustus zijn de finalewedstrijden.

RBC speelt tot nu toe geen extra wedstrijden in de voorbereiding. Er stond een duel tegen Rood Wit W, waar hoofdcoach Reinald Boeren de scepter zwaait, in de planning, maar die is geschrapt op last van het RBC-bestuur."Het is een verzoek van het bestuur om deel te nemen aan het dorpentoernooi. We moeten er gewoon het beste van maken. Het gaat om goodwill kweken in Roosendaal en omgeving," zo vertelt Van Galen.

Eind augustus staan de eerste bekerwedstrijden op het programma. Begin september start de competitie weer.

update: De eerste training zal in het stadion plaatsvinden. De training zal ook een uur eerder van start gaan dan eerder werd aangegeven, namelijk om 10.00 uur. Dit is besloten in verband met de openingstijden van het voetbalmuseum.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd