Nieuwe U19 heeft geen problemen met Seolto

Gepost door:ForzaRbc // 2015-06-10 00:00:00 // 2884 keer bekeken

Het nieuwe RBC U19-elftal kwam vanavond voor de eerste keer in actie. In een oefenduel met derdeklasser Seolto A1 won het elftal van hoofdcoach Danny Mathijssen simpel met 7-1.

De nieuwe U19 liet al snel zien voetballend een stuk verder te zijn dan haar opponent. Alleen in de duels kwam Seolto regelmatig als winnaar uit de strijd, al werd dat in de tweede helft steeds minder toen RBC op bepaalde momenten de bezoekers helemaal zoek speelde. Bij de Roosendalers stonden ook enkele bekende spelers in die dit seizoen ook al met het eerste meededen. Tijmen Bot, Giovanni Verduijn en Sebastien Verhulst komen volgend jaar uit voor de U19. In de spits liep huidig RBC U15-aanvaller David Clement. De van BSC A1 overgekomen Jari Voet maakte een goede indruk met zijn snelheid, kracht en passeerbewegingen.

Op 20 juni speelt RBC U19 nog een oefenduel tegen het nieuwe elftal van RKVV Roosendaal A1. Het A1-elftal van Roosendaal eindigde dit seizoen op de derde plaats in der Vierde Divisie. Het nieuwe RBC U19 komt komend seizoen uit in de Hoofdklasse.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd