Verstijlen en Puriël naar RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2015-05-26 00:00:00 // 3912 keer bekeken

RBC heeft weer twee versterkingen bekend gemaakt voor komend seizoen. Danny Verstijlen (29) en Papito Puril (22) komen het elftal van hoofdtrainer Martijn van Galen versterken. Zij komen beide over van TVC Breda.

Puril zou eigenlijk een aantal seizoenen geleden al de overstap maken naar de jeugdopleiding van RBC Roosendaal. Als B-junior viel hij dusdanig op dat RBC interesse in hem toonde om hem naar de A1 te halen. Zo ver kwam het niet. RBC Roosendaal ging failliet en Puril moest zijn geluk ergens anders gaan beproeven. Hij ging aan de slag bij de derdeklassers Boeimeer en TVC. "Ik vind het mooi dat ik alsnog bij RBC mag komen spelen. De club wil omhoog en ik heb er ontzettend veel zin in om daar aan mee te helpen," zo stelt hij. Hij stond dit seizoen langdurig aan de kant vanwege een blessure, maar wist toch nog zeven maal het net te vinden.

Verstijlen maakt na elf jaar TVC de overstap naar RBC. De lange centrumverdediger was dit seizoen ook vijfmaal trefzeker en scoorde afgelopen maandag nog een doelpunt in het nacompetitieduel met DSE. "Ik ben echt toe aan een nieuwe uitdaging", aldus de verdediger. "Die heb ik gevonden bij RBC. De club wil zo snel mogelijk uit de 4e klasse. Daaruit komt de wil om te winnen naar voren en dat past bij mij. Ik speel namelijk altijd om te winnen, daar moet echt alles voor wijken." 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd