Voorbeschouwing DIOZ - RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2015-05-02 00:00:00 // 3088 keer bekeken

RBC speelt morgen zijn laatste uitwedstrijd in de competitie tegen vv DIOZ. Voor de winterstop troffen beide clubs elkaar al in het Herstaco Stadion. In een bar slechte wedstrijd werd het toen 1-1.

De nacompetitie komt voor RBC steeds dichterbij, waardoor er geen enkel risico genomen wordt met spelers die lichte pijntjes hebben. Vooral in de achterhoede ontbreken veel spelers. Alleen Roy van Oeveren en doelman Thierry Aarts zijn zondag nog present in de basisopstelling. Gino Pieter (enkel) en Danny Mathijssen (heup) blijven voor de zekerheid aan de kant. Mike Schalk is op vakantie en Nicky Vromans is nog herstellende van een gebroken middenvoetsbeentje. Jordy van Dongen is ook nog niet inzetbaar. Op het middenveld ontbreekt morgen mogelijk Lars de Voogd. De aanvoerder kreeg in het duel met METO een tik op de enkel, waardoor hij mogelijk ook verstek moet laten gaan. Skender Memisi nam toen zijn positie over. In de aanval kan er nog geen beroep gedaan worden op Remko van der Kruyssen en Mohamed el Moussaoui.


De selectie is zondag aangevuld met spelers van RBC U17 (Giovanni Verduijn, Sebastian Verhulst en Justin den Tenter) en n speler van RBC 2 (Mark Kuijpers).

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Ben Slimane, Den Tenter, Van Oeveren, Alderson; Verhulst, Memisi, El Allaoui; Numanovic, Boulahyan, Verduijn




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd