Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

El Moussaoui: "Ik ben een doorzetter"

Gepost door:ForzaRbc // 2015-04-20 00:00:00 // 3071 keer bekeken

Mohamed el Moussaoui lijkt mogelijk toch de nacompetitie te kunnen gaan halen. De sterke aanvaller brak eind maart in het duel met SVC zijn kuitbeen. El Moussaoui heeft echter een ander pad gekozen om te herstellen van zijn breuk in het kuitbeen, waardoor hij waarschijnlijk nog van waarde kan zijn dit seizoen.

"Ik heb mijn kuitbeen gebroken, maar ik bewandel een andere route voor mijn herstel dan normaal gesproken. Ik zou eigenlijk van mijn voet tot aan mijn lies in het gips moeten, maar dan haal ik de nacompetitie niet. Daarom loop ik nu zonder gips," zo laat El Moussaoui tegenover RBCFans.nl weten.

Zelf heeft de technicus er vertrouwen in dat hij het gaat halen: "Ik ga de nacompetitie denk ik wel halen. Ik herstel voorspoedig en ik ben een doorzetter. Ik train nog steeds heel hard. Ik fiets en fitness veel," zo klinkt het hoopvol.

Hij krijgt daarnaast hulp van zijn teamgenoot Zakaria ben Slimane die in het dagelijks leven als personal trainer actief is. "ZBS Personal training helpt mij om fit te blijven, het bedrijf van Zakaria ben Slimane. Die zorgt dat ik fit blijf," zo besluit de 28-jarige aanvaller.

Naast El Moussaoui zijn Nicky Vromans, Remko van der Kruyssen en Mitch Klijn ook nog druk bezig om blessurevrij te worden, zodat zij ingezet kunnen worden tijdens de nacompetitie.

Op 17 mei speelt RBC de eerste nacompetitiewedstrijd tegen de nummer twaalf van de derde klasse A. Vorige week was dat nog Philippine. Na dit weekend is virtueel gezien RCS de eerste tegenstander van RBC in de nacompetitie. De Zeeuwse club speelde twee jaar geleden nog in de eerste klasse. Voor het derde jaar op rij staan zij op een degradatieplaats. De club uit Oost-Souburg verloor dit weekend kansloos met 7-1 van de mogelijke kampioen van 3A Rood Wit W. Op de laatste speeldag in 3A staan Philippine en RCS nog tegenover elkaar.  




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd