Voorbeschouwing RBC - Noordhoek

Gepost door:ForzaRbc // 2015-04-18 00:00:00 // 3059 keer bekeken

Morgenmiddag komt Noordhoek op bezoek in het Herstaco Stadion. Door het gelijke spel van RBC afgelopen week bij Nieuw Borgvliet is de achterstand op koploper Steenbergen opgelopen tot negen punten. RBC lijkt vrijwel zeker de nacompetitie te moeten spelen om promotie af te dwingen. 

RBC wist in het duel met Nieuw Borgvliet voor de zesde maal niet tot scoren te komen. Dat leidde voor de achtste keer tot puntverlies in de vierde klasse B. In de eerste seizoenshelft leek de ploeg van hoofdcoach Erwin van der Woerdt ook punten te gaan verspelen in Noordhoek. Andrej Numanovic wist echter in de blessuretijd drie punten uit het vuur te slepen door een goede voorzet van Remko van der Kruyssen tegen de touwen te werken.

Tegen Nieuw Borgvliet maakte Mohamed Boulahyan zijn rentree na maanden blessureleed. Hij speelde iets meer dan een helft. Daarnaast lijken Remko van der Kruyssen, Nicky Vromans en Mitch Klijn op tijd fit te zijn voor de nacompetitie. 

Komende zondag zijn zij nog niet inzetbaar, evenals Mohamed el Moussaoui. Hij is nog aan het herstellen van een breuk in zijn kuitbeen. Naast de geblesseerden is ook Roy van Oeveren niet inzetbaar. Hij pakte zijn zesde gele kaart. De selectie van RBC wordt aangevuld met spelers van RBC U17.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Mathijssen, Van Dongen; De Voogd (c), Memisi, El Allaoui; Numanovic, Boulahyan, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd