Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Van der Kruyssen: "Ik herstel wonderbaarlijk snel"

Gepost door:ForzaRbc // 2015-04-15 00:00:00 // 2880 keer bekeken

Remko van der Kruyssen is mogelijk toch op tijd fit om deel te nemen aan de nacompetitie. De aanvaller liep in het duel met SVC een scheur in zijn enkelbanden op, maar hij herstelt veel sneller dan aanvankelijk werd gedacht.

"Ik kan al veel bewegingen maken en had daarbij weinig pijn. Ik loop zelfs al met een brace om," zo vertelt Van der Kruyssen opgelucht tegenover RBCFans.nl.  

Vandaag had hij een afspraak bij Axis, en ook daar hadden ze positief nieuws voor de van Baronie overgekomen speler. "Ik kom net van Axis af. Er zit wat vocht in het gewricht, maar verder kon er geen schade gevonden worden. Door de bloeding dacht hij wel aan een scheurtje," zo vertelt Van der Kruyssen verder. "Ik moet nog twee weken bij Axis trainen en daar denken ze ook dat ik op tijd klaar ben voor de nacompetitie," zo besluit hij.

Voor RBC begint op 17 mei de nacompetitie met een uitwedstrijd tegen de nummer twaalf van de derde klasse A. Op dit moment is dat Philippine, dat onder andere Dennis de Nooijer in de selectie heeft.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd