RBC U15 kampioen Derde Divisie

Gepost door:ForzaRbc // 2015-04-11 00:00:00 // 3020 keer bekeken

RBC U15 heeft vandaag het kampioenschap in de Derde Divisie binnengehaald. JVOZ C2 werd met 7-0 verslagen in het Herstaco Stadion.

Al binnen enkele minuten had het elftal van hoofdcoach Danny Mathijssen een voorsprong te pakken en breidde dit tot aan de rust uit tot 2-0. Na de rust vielen enkele doelpunten vlak achterelkaar en werd het uiteindelijk 7-0. Met 111 doelpunten voor en 11 doelpunten tegen werd RBC U15  net als vorig jaar  met afstand kampioen in de Derde Divisie.

RBC U15 doet echter zonder mededinging mee, waardoor het niet promoveert naar de Tweede Divisie.

RBC U13 maakt ook nog steeds kans op het kampioenschap. Zij verloren vandaag weliswaar met 2-3, maar hebben nog steeds een voorsprong van twee punten op Nuenen D1.

RBC U12 heeft door de overwinningen van de afgelopen weken weer kans op de titel. Zij staan in verliespunten gelijk met de koploper.

Klik hier voor foto's van de kampioenswedstrijd van RBC U15! (Met dank aan SV RBC)