Voorbeschouwing Nieuw Borgvliet - RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2015-04-11 00:00:00 // 3131 keer bekeken

RBC gaat morgen op bezoek bij Nieuw Borgvliet. De club uit Bergen op Zoom bezet momenteel de laatste plaats in de competitie.

Hoofdtrainer Erwin van der Woerdt heeft voor morgen een uitgedunde selectie tot zijn beschikking. Naast Nicky Vromans (gebroken middenvoetsbeentje), Remko van der Kruyssen (enkelbanden gescheurd) en Mitch Klijn (een scheurtje in de hamstring) kwam daar gisteren ook nog Mohamed el Moussaoui bij. De aanvaller heeft zijn kuitbeen gebroken in het duel met SVC. Klijn staat tevens ook langer aan de kant dan aanvankelijk werd gedacht. "Ik verwacht dat hij nog minimaal vier weken niet inzetbaar is," zo stelt Van der Woerdt.

In tegenstelling tot de spelers die niet in actie kunnen komen, is Mohamed Boulahyan weer aanwezig na vier maanden blessureleed. Hij kwam vorig jaar december voor het laatst in actie. In de topper tegen Steenbergen moest hij zich al snel laten vervangen door een opgelopen knieblessure. Pas een aantal weken terug stond de sterke spits weer op het trainingsveld. Tegen SVC zat hij al op de bank, maar invallen was niet nodig. "Ik verwacht dat Boulahyan in staat is om een helft te kunnen spelen," aldus Van der Woerdt. Zakaria ben Slimane (hiel) en Danny Mathijssen (heup) hebben pijntjes, maar zij kunnen spelen. Door de vele afwezigen in de aanvalslinie zal mogelijk Siebe Pal zijn eerste basisplaats opeisen bij het eerste elftal. De van Brabant United overgekomen aanvaller viel al een paar keer niet onverdienstelijk in. Twee weken terug kon hij zijn invalbeurt belonen met een doelpunt, maar na het omspelen van de doelman schoot hij in het zijnet.

RBC won de heenwedstrijd tegen Nieuw Borgvliet vrij gemakkelijk met 4-1. Van der Kruyssen (twee keer), Alderson en Boulahyan waren trefzeker. De ploeg uit Bergen op Zoom knokt op dit moment tegen degradatie. Zij bezetten momenteel de laatste plaats met twee punten achterstand op Lepelstraatse Boys. 

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Mathijssen, Van Oeveren; De Voogd (c), Memisi, El Allaoui; Pal, Numanovic, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd