Nicky Vromans naar DOSKO

Gepost door:ForzaRbc // 2015-04-01 00:00:00 // 3036 keer bekeken

RBC neemt na dit seizoen afscheid van Nicky Vromans. De 18-jarige verdediger speelt volgend seizoen zijn wedstrijden voor sv DOSKO. De Hoofdklasser uit Bergen op Zoom en de linksback van RBC kwamen dat vandaag overeen, zo weet RBCFans.nl.

Het vertrek van de talentvolle linksback komt niet als een verrassing. De vader van Nicky liet in augustus bij het dorpentoernooi al weten dat het hoogstwaarschijnlijk bij n jaar RBC bleef. Dit zien we als een overbruggingsjaar. Ik kon namelijk het bedrag niet meer op tafel leggen om Nicky bij FC Dordrecht te houden, zo legde Vromans senior toentertijd uit. Dus zien we dit als tussenoplossing. Van FC Dordrecht komen ze halverwege het seizoen kijken naar Nicky om te zien of hij goed genoeg is voor Jong FC Dordrecht. Want dan wordt alles wel betaald. De 18-jarige verdediger lijkt op dit moment de verantwoordelijken van Jong FC Dordrecht nog niet genoeg overtuigd te hebben dat hij komend seizoen een meerwaarde is voor de beloften van De Schapenkoppen.

Doordat hij niet kan terugkeren bij de nummer laatst van de Eredivisie, heeft hij nu gekozen voor DOSKO. Het is inderdaad rond. Ik heb zelf DOSKO benaderd, omdat ik alles uit mijn carrire wil halen. Zij spelen momenteel Hoofdklasse, en doordat zij een periodetitel hebben maken ze nog kans om te promoveren naar de Topklasse. Ik zou eigenlijk in maart al mee gaan trainen, maar door de opgelopen blessure tegen NSV ging dat niet door. Dit was ook in overleg met de trainer (Erwin van der Woerdt red.), zo vertelt Vromans.

Momenteel is de vleugelverdediger nog herstellende van een gebroken middenvoetsbeentje. Vanaf 3 april moet ik nog twee weken met gips lopen, waarna het revalideren kan beginnen. Ik wil nog wel zeggen dat ik RBC enorm dankbaar ben, zo besluit Vromans.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd