Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Update: "RBC keert terug op Vierhoeven"

Gepost door:ForzaRbc // 2015-04-01 00:00:00 // 2946 keer bekeken

RBC keert volgend jaar hoogstwaarschijnlijk terug op Sportpark Vierhoeven. De gesprekken tussen het bestuur van RBC, de gemeente Roosendaal, Aleco en BSC zijn inmiddels in een vergevorderd stadium, zo meldt RBCvoetbal.nl. Het is de bedoeling dat RBC met ingang van komend seizoen de beschikking krijgt over een grasveld met verlichting en gedeeltelijk gebruik gaat maken van het kunstgrasveld.

"We hebben wethouder Theunis kunnen overtuigen van de noodzaak voor uitbreiding van onze veldcapaciteit in de stad," zo stelt secretaris Paul Kuipers. "En hoewel de gemeente geen topsport beleid voert, staat wethouder Theunis zeer positief tegenover clubs die kwaliteit nastreven. Wij passen volgens hem dan ook prima op Klein Papendal, zoals de wethouder het nieuwe gedeelte van Vierhoeven noemt. Met het Herstaco Stadion en Sportpark Vierhoeven is RBC klaar voor de toekomst en voor de grote sprong voorwaarts."

De afgelopen drie jaar kon RBC terecht bij Rimboe, maar de ouders van de jeugdspelers gaven steeds vaker aan dat de afstand te groot was. Het RBC-bestuur blijft echter nog steeds enorm dankbaar voor de steun die het van Rimboe heeft gehad, met name direct na de herstart. Als Rimboe toen niet bereid was geweest om RBC gebruik te laten maken van haar knusse sportpark, had RBC niet eens meer bestaan. De banden met Rimboe blijven daarom dan ook zeer hecht.

Update: "Morgen is RBC aanwezig bij het slaan van de eerste paal op Vierhoeven," zo laat de Roosendaalse wethouder Toine Theunis aan RBCFans.nl weten. "De volledige jeugdopleiding van RBC wordt gevestigd op Vierhoeven. Hiermee komt er een goede oplossing voor de jeugdopleiding op het "oude nest"," zo besluit hij.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd