Van der Woerdt: "We zullen het doen met de jongens die fit zijn"

Gepost door:ForzaRbc // 2015-02-07 00:00:00 // 2876 keer bekeken

Aankomende zondag speelt RBC het belangrijke competitieduel met HSC'28. Bij winst doet RBC goede zaken in de tweede periode. 

Door de sneeuwval van afgelopen week leek het erop dat er niet getraind kon worden in het Herstaco Stadion, maar dat viel mee door de verhoogde temperatuur overdag en de zon die veelal scheen. De trainingsopkomst was echter laag. "We hebben al een kleine groep en als er dan ook nog veel afmeldingen komen, dan baal je daar als trainer en welwillende speler van. Desondanks hebben we toch twee keer goed kunnen trainen, waarbij het er donderdag aardig op ging in de duels. Dat hebben we ook nodig, volle bak scherpte om de volgende drie punten te pakken," zo laat hoofdtrainer Erwin van der Woerdt op RBCvoetbal.nl weten.

Van der Woerdt kan sowieso nog niet beschikken over de geschorste Skender Memisi. Ook Mohamed Boulahyan is nog niet inzetbaar. De spits hoopt over twee weken de trainingen weer te kunnen hervatten. Doelman Thierry Aarts en Andrej Numanovic zijn niet geheel fit. "We zullen het doen met de jongens die fit zijn, aangevuld met jongens van U17," zo stelt Van der Woerdt. 

Afgelopen week verloor RBC het oefenduel met SC Kruisland met 2-5. Ondanks de uitslag zag de hoofdtrainer aanknopingspunten. "Waar veel ploegen niks hebben gedaan, hebben wij 90 minuten in de benen. Mitch Klijn heeft 45 minuten kunnen spelen, onze jongste debutant Wessel Sloof heeft ook weer een helft gekeept en er kwamen weer een aantal verbeterpunten naar voren, waar spelers mee aan de slag kunnen," zo besluit Van der Woerdt.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Van Oeveren, Vromans; Mathijssen, De Voogd (c), Van der Kruyssen; El Moussaoui, Numanovic, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd