Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Klijn: "Ik heb alweer twee keer meegetraind"

Gepost door:ForzaRbc // 2015-01-07 00:00:00 // 2881 keer bekeken

Mitch Klijn heeft na de winterstop de trainingen weer hervat bij RBC. De aanvallende middenvelder, die al sinds december 2013 in de lappenmand zit, kan eindelijk weer deelnemen aan de trainingen van hoofdcoach Erwin van der Woerdt.

De creatieveling scheurde in december 2013 zijn kruisband af, stond in oktober 2014 weer op het trainingsveld, maar bij die eerste training voelde hij iets knappen. In de daaropvolgende echo kwam aan het licht dat de meniscus kapot was en de binnenband beschadigd. Andermaal moest de 20-jarige speler maanden aan de kant blijven.

In de nieuwsbrief van RBC stond laatst dat Klijn de trainingen weer zou gaan hervatten. "Ja, ik heb inmiddels alweer op het trainingsveld gestaan. Ik heb al twee keer meegetraind. Bij de eerste training heb ik alleen pass- en trapoefeningen gedaan. Bij de tweede training heb ik voluit meegedraaid, ook de partijvorm maar dan wel als vrije man. De duels kan ik hierdoor vermijden. Conditioneel loop ik nog ver achter, maar dat is logisch na zo'n lange blessure. Maar ook dat gaat steeds beter," zo laat Klijn in een reactie tegenover RBCFans.nl weten.

"Ik train donderdag weer en dan zie ik wel hoe het loopt. Het voelt in ieder geval goed, al zal het altijd een zwakke plek blijven. Ik hoop in ieder geval zo snel mogelijk weer wedstrijden te kunnen spelen," zo besluit hij.





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd