Dinsdagavond oefenduel tegen De Fendert

Gepost door:ForzaRbc // 2015-01-04 00:00:00 // 2709 keer bekeken

Dinsdagavond speelt RBC haar eerste oefenduel in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De Fendert, dat uitkomt in de Zaterdag Derde Klasse, is dan de tegenstander.

De club uit Fijnaart is geen onbekende voor de ploeg van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt. Twee seizoenen geleden verloor het op bezoek bij De Fendert nog met 4-1. In de voorbereiding op dit seizoen kwamen beide elftallen elkaar weer tegen op het toernooi in Klundert.

RBC was toentertijd de bovenliggende partij, maar vergat afstand te nemen. Lars de Voogd wist in de eerste helft van de veertig minuten durende wedstrijd de openingstreffer te maken vanuit een counter. In de tweede helft kreeg de ingevallen Mohamed Boulahyan de kans om de 2-0 binnen te werken, maar hij had teveel tijd nodig. In de tegenaanval werd die misser RBC fataal. Met nog enkele minuten op de klok werd de gelijkmaker binnengeschoten.

Hoofdtrainer Van der Woerdt kan dezelfde elf spelers opstellen die toen op 9 augustus 2014 ook aan de aftrap begonnen.

Datum: 06-01-2015
Locatie: Herstaco Stadion
Aftrap: 20.00 uur