Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 29

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Van der Woerdt na dit seizoen hoofdtrainer van SV Duiveland

Gepost door:ForzaRbc // 2015-01-03 00:00:00 // 2836 keer bekeken

Huidig RBC-hoofdtrainer Erwin van der Woerdt heeft een nieuwe club gevonden voor komend seizoen. De oefenmeester gaat aan de slag bij Zaterdag Derdeklasser SV Duiveland. Hij tekent voor n seizoen, zo meldt de officile website van de Zeeuwse club.

Erwin is ten eerste een jonge, enthousiaste trainer, met goede ideen. Zijn filosofie is om spelers individueel beter te maken, en zo tot goede teamprestaties te komen. Verder heeft hij als speler Eredivisie, Eerste Divisie en Hoofdklasse gespeeld. Deze ervaringen kan hij overbrengen op de spelers. Wij denken dat de club om deze redenen van Erwins komst kan profiteren," zo vertelt het bestuur van SV Duiveland op haar website.

Van der Woerdt is bezig aan zijn derde seizoen bij RBC als eindverantwoordelijke. Hij promoveerde in het eerste seizoen van de Vijfde Klasse naar de Vierde Klasse. In het tweede seizoen behaalde hij met zijn team een teleurstellende achtste plaats in de Vierde Klasse D . Dit seizoen bezet hij met zijn ploeg momenteel de derde plaats in de Vierde Klasse B.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd