Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Update: ?Ronald van Oeveren assistent-trainer voor de rest van het seizoen?

Gepost door:ForzaRbc // 2014-12-25 00:00:00 // 4012 keer bekeken

Ronald van Oeveren gaat mogelijk aan de slag als assistent-trainer van het eerste elftal voor de rest van het seizoen. Van Oeveren is sinds deze winterstop opgestapt bij Tholense Boys, dat uitkomt in de Zaterdag Tweede Klasse.

De oud-RBCer heeft inmiddels al een goed gesprek gehad met het bestuur van RBC, zo weet RBCFans.nl. De kans dat hij na de winterstop naast Van der Woerdt plaats gaat nemen op de bank is daarom groot. 

Sinds de voorbereiding zit hoofdcoach Van der Woerdt al zonder rechterhand. Richard den Ouden stapte half augustus op, mede omdat het RBC-bestuur hem nog geen contract had laten ondertekenen.

Van Oeveren heeft veel ervaring als hoofdcoach van diverse amateurclubs. Zijn grootste succes behaalde hij met Bruse Boys in de Zaterdag Tweede Klasse. In het seizoen 2009/2010 promoveerde hij via de nacompetitie naar de Zaterdag Eerste Klasse. 

Van Oeveren speelde in het verleden negen jaar voor RBC. In 351 wedstrijden scoorde de voormalig aanvallende middenvelder 66 keer. 

Zowel het RBC-bestuur als hoofdcoach Van der Woerdt wilde niet ingaan op de lopende gesprekken. 

Update: Van Oeveren heeft nog geen beslissing genomen of hij aan de slag gaat als assistent-trainer van het eerste elftal van RBC voor de rest van het seizoen. De voormalig RBC-speler heeft bedenktijd gevraagd en zal pas in januari aangeven of hij de vacante functie gaat bekleden in de tweede seizoenshelft. 




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd