Remco Heerkens meldt zich voor hoofdtrainerschap RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2014-12-15 00:00:00 // 3678 keer bekeken

Remco Heerkens heeft zich bij RBC gemeld voor het hoofdtrainerschap, zo weet RBCFans.nl. Naast Heerkens zijn er nog meerdere kandidaten die graag hoofdtrainer van RBC zouden willen worden komend seizoen en dit bij het RBC-bestuur kenbaar hebben gemaakt.

Heerkens is momenteel contactpersoon namens Feyenoord voor de voetbalopleiding van RBC. Hij speelde in het verleden drie seizoenen voor RBC, alvorens hij naar ADO Den Haag vertrok. Heerkens heeft echter nog nooit een club getraind.

Afgelopen donderdag heeft RBC tevens vergadert over een nieuwe hoofdcoach voor komend seizoen. Op die lijst zouden veel namen van oud-jeugdtrainers staan die uit de BVO-tijd stammen. Reinald Boeren kan echter al weggestreept worden. De huidig hoofdcoach van Rood Wit heeft afgelopen week bij diezelfde club verlengd. Vermoedelijk staat wel de naam van Mark Klippel op die lijst. Klippel traint momenteel het eerste elftal van Madese Boys. De afgelopen jaren promoveerde hij met Cluzona van de Vijfde Klasse naar de Tweede Klasse. 


In januari hoopt het RBC-bestuur de nieuwe hoofdcoach kenbaar te maken.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd