Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC sluit 2014 af in Noordhoek

Gepost door:ForzaRbc // 2014-12-12 00:00:00 // 2871 keer bekeken

RBC gaat komende zondag op bezoek bij Noordhoek. De ploeg uit het gelijknamige dorp bezet momenteel de zesde plaats in de Vierde Klasse B.

De tegenstander van zondag is geen onbekende voor RBC. In de voorbereiding op het eerste seizoen in het amateurvoetbal speelde de oranje-witten al eens een oefenduel tegen Noordhoek. De Vierdeklasser werd toen met 1-5 verslagen. Redouan el Allaoui, Nick Smit en Eric Lankers (3x) waren toen trefzeker.

De huidige ploeg van hoofdcoach Erwin van der Woerdt verkeert momenteel in een neerwaartse spiraal. De afgelopen twee duels werd er namelijk gelijk gespeeld. Sinds de tweede helft tegen Steenbergen twee weken terug werd er geen kans meer gecreerd. Alleen Mike Alderson wist tegen vv DIOZ een onmogelijke bal van de achterlijn in de verre hoek te koppen.

Zondag ontbreken in ieder geval de geschorste Skender Memisi en de geblesseerden Mohamed Boulahyan en Mitch Klijn. Beide spelers zullen vermoedelijk na de winterstop weer direct inzetbaar zijn.

Achter de namen van Alderson en Danny Mathijssen staan nog vraagtekens, zo bleek na afloop van de training van donderdagavond. De topscorer van RBC heeft last van zijn hamstring en Mathijssen heeft last van zijn chronische blessure aan zijn bovenbeen/heup.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Schalk, Pieter, Van Oeveren, Vromans; Mathijssen, De Voogd (c), Van der Kruyssen; El Moussaoui, Numanovic, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd