Skender Memisi krijgt tien wedstrijden

Gepost door:ForzaRbc // 2014-12-11 00:00:00 // 2967 keer bekeken

Skender Memisi heeft een schorsing van tien wedstrijden opgelegd gekregen van de KNVB naar aanleiding van zijn rode kaart in het bekerduel met Dubbeldam. Hij is gisteravond vrijgesproken van het geven van een kopstoot aan scheidsrechter Horst. De middenvelder werd wel veroordeeld voor het plegen van agressief gedrag ten opzichte van de scheidsrechter, zo meldt RBCvoetbal.nl.

De tuchtcommissie had Memisi in eerste instantie aangeklaagd voor een excessieve overtreding, waarvoor een minimale straf van 12 maanden geldt. Die aanklacht werd echter van tafel geveegd. Tijdens de hoorzitting werd de middenvelder bijgestaan door vice-voorzitter Jos Hack en bestuurslid Pierre van Oosterhout. De grensrechter van Dubbeldam en ploegmaat Mohamed el Moussaoui werden als getuigen gehoord. Scheidsrechter Horst was echter niet present.

Memisi heeft inmiddels drie wedstrijden schorsing erop zitten. Op 22 maart 2015 zal Wolverine weer inzetbaar zijn voor hoofdtrainer Erwin van der Woerdt in het thuisduel met ODIO.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd