RBC neemt na dit seizoen afscheid van Van der Woerdt

Gepost door:ForzaRbc // 2014-12-09 00:00:00 // 3560 keer bekeken

RBC kan op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Huidig hoofdtrainer Erwin van der Woerdt stopt na dit seizoen als eindverantwoordelijke van het eerste elftal van RBC, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Voorzitter Jos Hermsen liet op de ALV al weten binnen afzienbare tijd bekend te maken of men door zou gaan met Van der Woerdt. Begin december is het gesprek met de hoofdtrainer gevoerd. "Erwin gaf in dat gesprek aan dat hij na drie jaar op zoek wilde naar een andere omgeving, een nieuwe uitdaging en een nieuwe persoonlijke ontwikkeling. Wij als bestuur gunnen Erwin natuurlijk die nieuwe stap. Daarnaast is het ook helemaal niet verkeerd om als club na drie jaar met een andere trainer in zee te gaan."

Voorzitter Jos Hermsen heeft de afgelopen periode Van der Woerdt leren kennen als een winnaar: "Als voetballer was Erwin een winnaar en als trainer is hij dat ook. Hij heeft de nodige tegenslag gehad, maar is gewoon doorgegaan met de doelstelling die we samen voor ogen hadden en hebben: de 3e klasse. Erwin heeft ons gezegd dat hij zijn missie wil volbrengen en ik weet gewoon dat hij daar alles aan gaat doen."

Om de gezamenlijke doelstelling te behalen roepen Van der Woerdt en Hermsen alle RBC-supporters op om al hun positieve energie eensgezind in de club te steken, "zodat we straks gezamenlijk vol trots kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen."




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd