Van der Woerdt: "Lichtwedstrijden liggen ons goed"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-12-06 00:00:00 // 2886 keer bekeken

RBC speelt vanavond een belangrijke competitieduel tegen vv DIOZ. Door het gelijke spel tegen Steenbergen afgelopen zondag staan de Roosendalers op de tweede plaats met n punt achterstand. "Lichtwedstrijden liggen ons goed met overwinningen tegen SC Gastel uit en NSV thuis, dus die statistieken werken in ons voordeel. Maar statistieken zeggen mij niet zoveel, het gaat erom wie er fit zijn, hoe scherp zijn we, hoe graag willen we winnen en wat willen we laten zien aan onze supporters. En dat zullen er hopelijk veel zijn met de supportersrenie die ook aanstaande zaterdag wordt georganiseerd," zo stelt Van der Woerdt op RBCvoetbal.nl.

Afgelopen dinsdag waren er filmopnames in het Herstaco Stadion, waardoor er niet getraind kon worden. Daardoor werd er naar een passend alternatief gezocht. "We zijn met een gedeelte van de groep gaan kickboksen. Mooi om te zien en te ervaren hoe de verschillende spelers en staf in een andere sport wel of niet uitblinken."

RBC hoopt op veel RBC-supporters vanavond. In samenwerking met de Supportersvereniging wordt een supportersrenie georganiseerd rondom de wedstrijd tegen DIOZ. Leden van de supportersvereniging en RBC hebben vrij toegang tot het stadion.

RBC en DIOZ troffen elkaar al eerder in het amateurvoetbal. In het eerste seizoen van RBC na de heroprichting won het twee maal van de ploeg uit Zegge. Thuis werd het 3-2 en op bezoek bij DIOZ (1-2 winst) werd een belangrijke stap richting het kampioenschap, dat niet veel later behaald zou worden, in de Vijfde Klasse C gezet.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, Mathijssen, Van Oeveren, Vromans; De Voogd (c), Van der Kruyssen, El Allaoui; El Moussaoui, Numanovic, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd