Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

'Skender Memisi mogelijk twaalf maanden geschorst'

Gepost door:ForzaRbc // 2014-12-01 00:00:00 // 3020 keer bekeken

RBC-supporters moeten er ernstig rekening mee houden dat zij voor de rest van het seizoen geen Skender Memisi meer in het RBC-shirt zien voetballen. De middenvelder kreeg een inmiddels veel besproken rode kaart in het bekerduel met Dubbeldam.

Afgelopen maandag moesten alle verklaringen binnen zijn bij de KNVB, die Memisi al een voorlopige schorsing van dertig dagen oplegde. De leidende arbiter heeft echter een misleidende verklaring afgelegd bij de voetbalbond. Daarin staat dat Memisi hem een kopstoot heeft gegeven. En dat is absoluut niet het geval. De vlagger van Dubbeldam, die het voorval van dichtbij heeft meegemaakt, heeft een ontlastende verklaring afgelegd ten faveure van de voormalig speler van BSC. 

Ook de twee Roosendaalse politieagenten zouden een ontlastende verklaring gaan of hebben afgelegd ten opzichte van Memisi, mede omdat de scheidsrechter geen aangifte heeft gedaan. Daarnaast liet voorzitter Jos Hermsen afgelopen donderdag tijdens de Algemene Ledenvergadering weten dat er racistische uitspraken richting Memisi geroepen zijn. De scheidsrechter zou onder andere geroepen hebben het zijn ook altijd die kutmarokkanen.

Het is nog onduidelijk wat de voetbalbond gaat doen. Mogelijkerwijs doet de KNVB pas uitspraak vlak voordat de voorlopige schorsing erop zit. De uitspraak kan in ieder geval binnen twee weken verwacht worden. Memisi leek zich gistermiddag te berusten in zijn lot: "Ik heb nog niets gehoord, maar ze willen me twaalf maanden schorsen." Het is de vraag of Memisi voor iets moet opdraaien wat hij niet heeft gedaan. Hij liet tevens al eerder doorschemeren niet uit eigen beweging RBC te verlaten. 





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd