Van der Woerdt: "De spelers weten wat er op het spel staat"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-11-28 00:00:00 // 2801 keer bekeken

RBC gaat zondagmiddag op bezoek bij medekoploper Steenbergen. Hoofdtrainer Erwin van der Woerdt heeft komende zondag een fitte selectie tot zijn beschikking.

"Deze wedstrijd kan beslissend zijn voor het kampioenschap. We hebben niet met de gehele groep kunnen trainen. Spelers moesten werken, hadden avondcollege,  waren ziek of hadden kleine pijntjes, maar het is voor iedereen duidelijk wat er op het spel staat. We hebben niet heel specifiek getraind deze week, maar wel echt lekker getraind. Dat merk je aan goals die gemaakt worden tijdens een afwerkvorm en het plezier tijdens bijvoorbeeld een positiespel dat fantastisch loopt en de reacties die vanuit de groep daarop komen. Uiteindelijk moet het zondag gebeuren," zo stelt Van der Woerdt.

over Steenbergen is geen eenduidig verhaal te vertellen. "Ik hoor verschillende verhalen. Vorige week hebben ze gewonnen, maar dat deden ze vanuit de counter, maar ik hoor ook over wedstrijden waar ze hebben gedomineerd. Ik hoop dat ze net als Gastel willen voetballen en niet teveel inzakken. Maar dat zal zondag blijken. Ik denk dat ik de jongens ook niet hoef te motiveren, die weten wat er op het spel staat!", zo besluit de hoofdcoach.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, Mathijssen, Van Oeveren, Vromans; De Voogd (c), Van der Kruyssen, El Allaoui; El Moussaoui, Boulahyan, Alderson





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd