Rechtsback Steenbergen: "Wij beschikken over een beter elftal dan RBC"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-11-28 00:00:00 // 2821 keer bekeken

Aanstaande zondag gaat RBC op bezoek bij medekoploper Steenbergen. Inzet is de eerste stek. Bij Winst is RBC verlost van de blauw-witten en staat het alleen aan kop.

Rechtsback Xander Burggraaff van Steenbergen laat weten dat RBC misschien over de betere spelers beschikt, maar Steenbergen een beter elftal heeft, zo valt te lezen vandaag in BN De Stem. De 19-jarige back verwacht een 2-1 overwinning op de Roosendalers.

De wedstrijd leeft in Steenbergen, maar ook bij de spelers van RBC is het doorgedrongen dat aanstaande zondag een belangrijk duel gespeeld gaat worden. Dat was afgelopen zondag al te zien toen een ietwat voorzichtig RBC aan de aftrap verscheen. Mohamed el Moussaoui werd bijvoorbeeld bijtijds van het veld gehaald, omdat de pingelaar bij een gele kaart geschorst zou zijn voor het duel met Steenbergen.

Hoofdtrainer Erwin van der Woerdt heeft zondag de beschikking over een fitte selectie, met uitzondering van de langgeblesseerde Mitch Klijn en de geschorste Skender Memisi. Beide zijn echter wel aanwezig om het elftal te ondersteunen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd