RBC daagt Vast & Goed alsnog voor de rechter

Gepost door:Remy // 2007-04-05 00:00:00 // 2832 keer bekeken

RBC spant alsnog een rechtszaak aan tegen oud-sponsor Vast & Goed. De club zegt recht te hebben op ongeveer tachtigduizend euro aan sponsorgelden. Op 1 maart zou er al een rechtszaak dienen bij de Bredase rechtbank, maar deze werd op het laatste moment vier weken opgeschort. Het leek er namelijk op dat RBC en Vast & Goed binnen die periode zelf tot eenakkoord zouden komen.

In 2000 sloten beide partijen een vijfjarige overeenkomst. Gedurende die periode werd het nieuwe stadion naar het makelaarsbedrijf vernoemd. De laatste twee jaar zou Vast & Goed echter niet aan de verplichtingen hebben voldaan. Volgens de directie van het bedrijf was er een goede reden om de betalingen stop te zetten. 'Hou het maar op een meningsverschil', aldus Gradis Kosters, directeur van Vast & Goed, in februari van dit jaar.

'Onze insteek was om op een andere manier tot een akkoord te komen, maar dat is de afgelopen weken niet gelukt. En wij moeten natuurlijk wel verder',zegt RBC's algemeen directeur Manfred Larosnu in BN/DeStem. 'Dan rest ons niets anders dan de procedure opnieuw op te starten.'




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd