Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Van der Woerdt: "De huidige groep zit op een lijn"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-11-21 00:00:00 // 2899 keer bekeken

Anderhalve week geleden pakte RBC weer de koppositie in de Vierde Klasse B. Er leek geen vuiltje aan de lucht. Rechtsback Mike Schalk, die na de voorbereiding in de lappenman verdween, was net weer terug en ook Remko van der Kruyssen keerde na drie weken Australi terug bij het eerste elftal.

Twee weken later staat RBC er ineens minder florissant voor. Eerst werd bekend dat Anouar el Khassim weg wilde, doordat hij gewisseld werd in het duel met SVC. El Khassim speelde niet groots in de eerste helft tegen SVC, waar invaller Mohamed el Moussaoui een penalty wist te pakken voor RBC en twee assists op zijn naam schreef.

Anouar el Khassim eiste echter een basisplaats op, waar hoofdtrainer Erwin van der Woerdt dit helemaal niet kon beloven, aangezien hij meerdere goede spelers in de aanval op het lijstje heeft staan. Daarnaast pakte Skender Memisi afgelopen zondag een domme rode kaart en als klap op de vuurpijl gaf deze week ook Hamza el Khassim er de brui aan, toen zijn broertje definitief brak met RBC. "En dan krijg je het als groep wel even voor de kiezen", zo vertelt Van der Woerdt tegenover RBCvoetbal.nl. "Dinsdag hebben we alle perikelen besproken met de groep en donderdag ook nog individueel, want de koppies moeten leeg en allemaal dezelfde kant op staan om door te gaan met onze doelstelling. Ik heb dit wel eens meegemaakt wanneer er tegen degradatie werd gespeeld, maar wij spelen voor het kampioenschap, dan verwacht je dit niet. Als je bovenaan staat is iedereen fit, wil iedereen erbij zijn en is iedereen gedreven. Nou, die voetbalwet kunnen ze ook doorstrepen!"

Ondanks alle negatieve berichten de afgelopen twee weken heeft Van der Woerdt positief nieuws voor alle supporters, die de afgelopen periode bezorgd reageerden op de opeenstapeling van problemen bij het eerste. "De huidige groep zit op een lijn, we moeten het samen doen. Dat besef is er en zie je ook terug op de trainingen."




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd