Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 29

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Gebroeders El Khassim gestopt bij RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2014-11-19 00:00:00 // 3070 keer bekeken

RBC is weer twee spelers kwijtgeraakt. De gebroeders Anouar en Hamza el Khassim hebben aangegeven niet meer voor RBC te willen uitkomen. Dat hebben beide spelers gisteravond laten weten aan hoofdtrainer Erwin van der Woerdt.

Volgens RBCvoetbal.nl is de wissel van Anouar el Khassim in de wedstrijd tegen SVC de reden dat de buitenspeler wilde stoppen bij RBC. "Ik heb de jongens uitgelegd dat we een bepaald doel hebben en dat we dat alleen gezamenlijk als team kunnen bereiken. Elke beslissing die ik neem, is in het belang van het team met als doel het team sterker te maken. Als je de sterren van de hemel speelt, wordt je echt niet gewisseld. Als speler hoef je het daar niet mee eens te zijn, maar je moet het wel kunnen accepteren, doorgaan en de volgende trainingen en wedstrijden laten zien dat ik het mis had." Die motivatie kon Anouar niet meer opbrengen. Daarom heeft hij er voor gekozen om te vertrekken.

De basisformatie blijft zo goed als intact, maar de bank wordt wel verder uitgedund. Mike Schalk is inmiddels teruggekeerd en ook Giovanni Verduijn (RBC U17) en Jordy van Dongen (RBC 2) maakten al hun opwachting in het oefenduel met Internos. Daarnaast kampen Andrej Numanovic en Zakaria ben Slimane met blessures. Bij een noodgeval zou ook hoofdtrainer Erwin van der Woerdt nog in het veld kunnen komen.





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd