Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 25

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Van der Woerdt: "Wij hebben geen goaltjesdief"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-11-03 00:00:00 // 2922 keer bekeken

Afgelopen zondag wist RBC de eerste periodetitel niet binnen te halen. De Roosendaalse club kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel op bezoek bij nummer vier ODIO.

Het eerste elftal van RBC heeft al eerder laten blijken moeite te hebben om een verdedigingsmuurte doorbreken. Ook tegen METO (0-0) en Grenswachters (0-2 verlies) kwam het elftal van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt niet tot scoren. "Ze kunnen allemaal scoren. Dat is de afgelopen periode wel gebleken, maar een echte goaltjesdief hebben we niet. Zo'n iemand zou elke trainer toch wel in zijn ploeg willen hebben," zo vertelde Van der Woerdt tegenover BN De Stem.

De oproep van Van der Woerdt doet terugdenken aan voormalig hoofdtrainer Robert Maaskant die in het seizoen 2006/2007 ook meerdere malen via interviews liet blijken dat hij 'een type Berry Powel' mist, een spits die er twintig of dertig inschiet.

Ook toen had RBC geen topscorer in huis, maar een spits die werkt voor het team en ruimte maakt voor andere spelers. Huidig eerste spits Mohamed Boulahyan kwam tot nu toe slechts twee maal tot scoren in de competitie, maar kreeg afgelopen zondag voor de zoveelste keer geen voorzetten vanaf de zijkant waar hij wat mee kon.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd