Blessurenieuws RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2014-10-20 00:00:00 // 2792 keer bekeken

Hamza el Khassim stond gisteren voor het eerst sinds het openingsduel tegen METO weer in de basis. De oud-speler van sv DOSKO had de afgelopen weken liesklachten, waardoor hij aan de kant moest blijven. Vorige week pakte de mandekker al wat minuten mee in het duel met SC Gastel.

Het ging in het duel met Koewacht echter weer mis. "Hij gaf in de rust aan niet verder te kunnen", zo liet teammanager Corn Veraart gisteren weten tegenover RBCFans.nl. "Hij had enige tijd geen last en kon voluit trainen, maar tijdens het landen na een kopbal schoot het er weer in. Het is dezelfde blessure als de afgelopen weken", zo vult hoofdtrainer Erwin van der Woerdt vandaag aan.

Naast Hamza el Khassim leek ook Skender Memisi geblesseerd uit te vallen. De middenvelder ging, zonder dat er een tegenstander in de buurt was, naar de grond en greep gelijk naar zijn knie. "Verzorger Leen Boer riep naar ons om hem te wisselen, maar Skender zelf gaf aan door te kunnen. Hij is daarom ook niet gewisseld", zo vertelde Veraart.

In de rust werd, naast Hamza el Khassim, ook Danny Mathijssen gewisseld. "Ik had wat last van mijn knie. Het stond al 5-0, dan moet je geen risico nemen", zo liet Mathijssen na afloop van het duel tegen Koewacht weten.

Naast bovengenoemde drie spelers, die met lichte klachten kampen, zit Mitch Klijn sinds december vorig jaar al in de lappenmand. Een paar weken terug begon de middenvelder voor het eerst weer met trainen, maar het noodlot sloeg gelijk toe. Klijn bleef met zijn voet in het veld steken en voelde iets knappen in zijn zojuist herstelde knie. De dag erna werd er een echo gemaakt, die uitwees dat de meniscus kapotis en de binnenband beschadigd. "Komende dinsdag wordt hij geopereerd. Hij geeft zelf aan dat hij waarschijnlijk over zes weken weer op het veld staat. Het is gewoon afwachten", zo besloot Veraart gisteren.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd