Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC-bestuur: Vanaf nu verscherpte voorzorgsmaatregelen vuurwerk

Gepost door:ForzaRbc // 2014-10-17 00:00:00 // 2859 keer bekeken

Het RBC-bestuur gaat vanaf nu verscherpte voorzorgsmaatregelen nemen richting de supporters van de tegenpartij met betrekking tot het afsteken van vuurwerk. Deze maatregelen worden genomen, nadat afgelopen dinsdagavond de supporters van het Belgische Olympic Essen enkele rookpotten en siervuurwerk afstaken. Het RBC-bestuur heeft het volgende laten weten aan de Supportersvereniging van RBC.

Naar aanleiding van het afsteken van vuurwerk door de supporters van Olympic Essen tijdens de oefenwedstrijd afgelopen dinsdag het volgende.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat onze supporters tandenknarsend hebben toegekeken, hoe de supporters van de tegenpartij zonder problemen vuurwerk konden afsteken.

Daarom zullen er vanaf nu scherpere voorzorgsmaatregelen genomen gaan worden richting de supporters van de tegenpartij. Wij vinden het namelijk niet fair dat onze supporters zich keurig aan de afspraak houden om geen vuurwerk af te steken, terwijl de supporters van de tegenpartij lak hebben aan onze stadionregels.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd