'Stadionlampen goedkoper dan trainingsverlichting'

Gepost door:ForzaRbc // 2014-10-13 00:00:00 // 2865 keer bekeken

De stadionlampen van het Herstaco Stadion zijn goedkoper dan de trainingslampen die afgelopen seizoenzijn geplaatst. Dat is de eerste voorzichtige conclusie die getrokken kan worden, nadat RBCFans.nl enkele betrokkenen rondom het RBC-bestuur sprak.

Het RBC-bestuur wil echter niet reageren op vragen van RBCFans.nl, maar meerdere personen rondom het bestuur bevestigen wel degelijk dat de meterstand is opgenomen na de bekerwedstrijd tegen Lewedorpse Boys op 16 september en dat de kosten meevallen.

Eerder liet RBCFans.nl al dooreen persoondie er verstand van heeft berekenen wat globaal de kosten zouden kunnen zijn. De berekening kwam toen uit op zo'n 100,- per keer dat de stadionlampen branden tijdens een wedstrijd. Volgens de betrokkenen zou de meterstand zijn opgenomen en de kosten van de stadionlampen zouden zijn uitgekomen op 125,-.

Het RBC-bestuur wil echter nog niet naar buiten treden, omdat men op de factuur zou wachten die moet bevestigen dat het inderdaad om 125,- gaat.

Het RBC-bestuur gaf eerder al aan de mogelijkheid te bekijken om zaterdagavond wedstrijden te gaan spelen. Na de wedstrijd tussen SC Gastel en RBC is de roep bij de RBC-supporters nog luider gaan klinken om meer avondwedstrijden te gaan spelen, omdat de sfeer, beleving, entourage en betrokkenheid meer tot uiting komt dan opde regulierezondagmiddag.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd