Van der Woerdt: "We moeten niet allemaal beslissend willen zijn"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-10-04 00:00:00 // 2822 keer bekeken

Aanstaande zondag speelt RBC haar derde thuisduel in de competitie. Gewonnen werd er nog niet, evenalsscoren. WVV'67 pakte tot nu toe maar n punt in de competitie.

Gisteravond werd nog een fikse tegenvaller gemeld, toen Mitch Klijn geblesseerd uitviel. "Slecht nieuwsover Mitch. Hij bleef gisteren tijdens een pass en trapvorm met zijn voet in het veld hangen en voelde een knap in zijn knie. Vandaag zat er flink veel vocht in, de pech blijft hem dus achtervolgen. Dit is echt een hele grote tegenslag voor hem en het is afwachtenhoe groot de schade in zijn knie is. Mike (Schalkred.)verwacht ik binnen een maand wel weer op het veld te hebben en dan ook speelklaar te zijn," zo stelt hoofdtrainer Erwin van der Woerdt.

Hamza el Khassim is op de weg terug, maar er wordt eerst getracht om hem helemaal fit te krijgen. "Hamza heeft deze weektwee keergetraind. We nemen de tijd om hem fit te krijgen, forceren heeft geen zin. Hij zit bij de wedstrijdselectie en kan spelen als het nodig is. Het wordt nu zaak dat hij met de week fitter gaat worden om echt wedstrijdfit te worden."

Afgelopen zondag won RBC met 0-3 bij HSC'28. In de eerste helft leek het of er geen druk werd gezet bij balbezit van de thuisploeg, maar dat ging juist niet goed bij de ploeg van Van der Woerdt. "Het druk zetten werd gewoon niet helemaal goed uitgevoerd, waardoor we nu meer ballen op het middenveld en rond de middenlijn veroverden in plaats vandat we ze voorin konden veroveren."

Tot nu toe is het nog niet gelukt om te winnen in het Herstaco Stadion in de competitie. Ook scoren is nog niet gelukt. "Voor de competitie hebben we niet gescoord, dat klopt. Maar elke wedstrijd hebben we de kansen gehad en die zullen we nu weer krijgen. We moeten niet te gehaast willen spelen en niet allemaal beslissenden belangrijk willen zijn, maar puur vanuit de taak spelen. Dat gebeurde tegen HSC wel endat moet zondagtegen WVV ookgebeuren," zo besluit Van der Woerdt.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, Mathijssen, Van Oeveren, Vromans; De Voogd (c), S. Memisi, Van der Kruyssen; Alderson, Boulahyan, El Moussaoui




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd