Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 29

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Van der Woerdt:"De groep was zwaar teleurgesteld"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-09-12 00:00:00 // 2933 keer bekeken

RBC speelde afgelopen weekend teleurstellend met 0-0 gelijk. Tegenstander RKVV METO had zich volledig ingegraven en kwam niet verder dan een schot dat in de eerste helft in de tribunes belandde. Bij de ploeg van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt liep het veelvuldig spaak rond het vijandelijke zestienmetergebied.

"We hebben dinsdag de beelden teruggekeken en voetbalden best aardig tot een meter of twintig over de middenlijn, maar dan zag je heel duidelijk dat we te makkelijk balverlies leden. Verkeerde kaats, verkeerde been ingespeeld, geen goede looplijnen en geen druk op de bal bij de omschakeling. Dus al met al waren er zondag teveel jongens die niet het niveau haalden van de voorbereiding," zo stelt Van der Woerdt.

RBC speelde in het dorpentoernooi, de beker en afgelopen zondag vlak achterelkaar tegen vier Zondagvierdeklassers. Tegen al die tegenstanders lagen de scores dicht bij elkaar, maar volgens de hoofdcoach staan al die wedstrijden los van elkaar: "Het zijn vier verschillende wedstrijden geweest. Twee keer een helft, een wedstrijd met persoonlijke fouten en nu een wedstrijd waarin we niet goed waren, maar verdedigend niks weggaven en aanvallend te weinig brachten. Dus vind ik het te vroeg om er een conclusie aan te hangen dat er een patroon in zit."

RBC gaat zondagmiddag beginnen aan de tweede wedstrijd in de competitie in en tegen Lepelstraatse Boys. Dat doet het zonder Gino Pieter, omdat de mandekker een weekend weg is met familie. Mike Schalk en Mitch Klijn zijn nog steeds geblesseerd.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Van Oeveren, Mathijssen, H. el Khassim, Vromans; S. Memisi, De Voogd (c), Van der Kruyssen; El Moussaoui, Boulahyan, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd