Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Update: RBC - Lewedorpse Boys uitgesteld; geen vervangend oefenduel

Gepost door:ForzaRbc // 2014-08-29 00:00:00 // 2768 keer bekeken

De bekerwedstrijd tussen RBC en Lewedorpse Boys van morgenmiddag gaat niet door. Op verzoek van Lewedorpse Boys is dit laatste groepsduel uitgesteld.Aanleiding daarvoor is het overlijden van het 46-jarige bestuurslid Robert de Jonge, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Robert de Jonge overleed gisteren aan de gevolgen van een hartstilstand. Naast bestuurslid was De Jonge lid van de sponsorcommissie, clubfotograaf en speler van Lewedorpse Boys 3.

Het bestuur van de Zeeuwse club had de clubleiding van RBC gisteren al ingelicht dat men het verzoek ging neerleggen bij de KNVB om de wedstrijd uit te mogen stellen.De KNVB ging hier vandaag mee akkoord.

RBC speelt mogelijk wel een oefenduel. Teammanager Corn Veraart is momenteel druk bezig om een tegenstander te regelen. Dat zal lastig zijn, aangezien de meeste clubs in het amateurvoetbal dit weekend actief zijn in het bekertoernooi.

Update:RBC komt dit weekend niet in actie. Vanwege het overlijden van een bestuurslid van Lewedorpse Boys werd het bekerduel tussen RBC en de Zeeuwse club afgelast. RBC zocht naar een vervangend oefenduel, maar deze kon niet gevonden worden.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd