Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC gaat entree heffen bij thuiswedstrijden

Gepost door:ForzaRbc // 2014-08-23 00:00:00 // 2964 keer bekeken

RBC gaat vanaf dit seizoen entree heffen. Dit besluit hing al een tijdje in de lucht, aangezien vice-voorzitter Jos Hack eerder tegenover RBCFans.nl al meldde dat het RBC-bestuur daar nog een beslissing over moest nemen.

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering werd er al door diverse leden op aangedrongen om weer entree te gaan heffen bij de wedstrijden van het eerste elftal. Elke bezoeker van het Herstaco Stadion kent immers de luxe van een overdekte zitplaats. Ook de stijgende lasten hebben gezorgd voor dit besluit. De prijs van een toegangskaartje kost 3,-. Leden van RBC hebben de beschikking over een 'seizoenskaart', waardoor zij gratis toegang hebben.

In tegenstelling tot afgelopen seizoen is de hoofdtribune niet meer open voor publiek. Dit komt, omdat de tribune in gebruik is genomen door het Nationaal Voetbalmuseum De Voetbalexperience. Daardoor kunnen bezoekers plaatsnemen op de Zuidtribune of op de Oosttribune.

Ook het biermerk is veranderd. Waar voorheen Jupiler werd geschonken, wordt nu Amstel Bier aangeboden. De eigenaar en huurders van het Herstaco Stadion hebben gekozen voorn vaste bierleverancier. Hierdoor kunnen voor alle huurders gunstige leveringscondities worden bedongen, zo meldt RBCvoetbal.nl.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd