We gaan zondag beginnen!

Gepost door:ForzaRbc // 2014-08-22 00:00:00 // 2772 keer bekeken

Aanstaande zondag gaat het echte werk beginnen voor de ploeg van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt. RBC start het bekertoernooi met een uitwedstrijd tegen Luctor'88, op papier de gevaarlijkste tegenstander.

Het eerste elftal is zondag nog niet compleet. Jagjah en Skender Memisi zijn nog op vakantie, en er zijn ook twee blessures. Redouan el Allaoui heeft last van zijn hamstring en rechtsback Mike Schalk is op de training door zijn enkel gegaan. "Hij ligt er denk ik wel een tijdje uit," zo legt Van der Woerdt uit. Naast Schalk en El Allaoui is ook nog de langdurig geblesseerde Mitch Klijn niet inzetbaar.

Daarentegen verwelkomde de hoofdcoach wel twee spelers die terug zijn gekomen van vakantie. Zakaria ben Slimane en Anouar el Khassim zijn weer present.

Afgelopen seizoen werd RBC teleurstellend uitgeschakeld in de poulefase van het bekertoernooi. Dit seizoen wordt het in ieder geval serieus genomen: "We moeten eerst de eerste ronde door komen, waarbij Luctor'88 weer een nieuwe testcase voor ons is." Volgens Van der Woerdt is het ook goed mogelijk dat RBC dit seizoen kan stunten in het bekertoernooi: "Wanneer wij strijd leveren en ons normale niveau halen, kunnen wij best voor een stunt zorgen, maar dan moet wel alles kloppen.Met een gunstige loting kan je ver komen of een leuke tegenstander treffen.Eerst maar eens deze ronde doorkomen, daarna kijken we wel verder," zo besluit de hoofdcoach.

Luctor'88 - RBC
Datum:
24-08-2014
Sportpark: Heinkenszand

Adres: Dorpsstraat 102d ,4451AC, Heinkenszand
Aftrap: 14.30 uur

RBC - SPS
Datum:
26-08-2014
Waar: Herstaco Stadion
Aftrap: 19.30 uur

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, H. el Khassim, Van Oeveren, Vromans; Mathijssen, De Voogd (c), Van der Kruyssen; El Moussaoui, Boulahyan, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd