Den Ouden meldde zich af via e-mail

Gepost door:ForzaRbc // 2014-08-14 00:00:00 // 2796 keer bekeken

De exacte reden waarom Richard den Ouden stopt met zijn werkzaamheden als assistent-trainer van het eerste elftal en hoofdcoach van RBC U17 blijft onduidelijk. Ook hoofdcoach Erwin van der Woerdt weet de reden niet.

"Hij heeft mij per e-mail op de hoogte gebracht dat hij stopt met zijn werkzaamheden bij RBC. Hij had er geen goed gevoel meer bij, en hij had ook niet meer hetidee dathet gevoel nog veranderd kon gaan worden," zo liet Van der Woerdt na afloop weten tegenover RBCFans.nl.

Of het iets te maken had met of Den Ouden meer verantwoordelijkheid wilde bij het eerste elftal laat hoofdtrainer Van der Woerdt in het midden. "Ik heb prettig met hem samengewerkt. Afgelopen zaterdag leek alles nog koek en ei.Ik heb met hem wel besproken wat hij hier komt doen met de papieren die hij heeft. Hij kan zo aan de slag als assistent-trainer bij een Jupiler league, wat kom je dan doen bij een Vierdeklasser? Daarop antwoordde hij dat hijvia RBC naamsbekendheid wilde verschaffen in West-Brabant. Hij wilde verantwoordelijkheid dragen bij het eerste elftal, maar ik blijf natuurlijk eindverantwoordelijk voor de prestaties van het eerste. Dat heb ik hem ook zo gezegd. Maar zijn gevoel was niet meer goed, dus wij moeten als club weer op zoek naar andere trainers, want ook voor RBC U17 moeten we nu gaan zoeken naar een nieuwe jeugdtrainer," zo besluit Van der Woerdt.

Het vermoeden bij RBC bestaat dat Den Ouden een andere club heeft gevonden die wel voldoet aan zijn ambities.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd