Van der Woerdt: "Ik ga ervan uit dat we morgen beide duels winnen"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-08-13 00:00:00 // 2791 keer bekeken

RBC liet zaterdag een meer dan prima indruk achter op het toernooi in Klundert. Met twee gelijke spelen en een overwinning eindigde het als tweede, maar het verdiende meer.


Ook hoofdtrainer Erwin van der Woerdt is die mening toebedeeld: "Die goals tegen Klundert en De Fendert mogen niet vallen, zeker niet in de laatste minuut. Tegen De Fendert heeft Boulahyan de 2-0 op de schoen, die mist en binnen twintig seconden ligt de bal er bij ons in. Weliswaar via via en dan nog eens in de kluts, maar hij valt binnen en we verliezen twee punten.We moeten nog meedogenlozer zijn in ons verdedigen, maar ook in het afmaken van onze kansen. We hadden tegen DHV misschien wel met 6-0 moeten winnen. Als die kans er ligt moet je het doen. Dat geldt ook voor de competitie, 2-0 lijkt genoeg, maar scoren ze toevallig 2-1 dan krijgen ze weer hoop en die moet je ze niet geven,"" zo vertelt de hoofdcoach standvastig.

Komende donderdag staat het dorpentoernooi op het programma. Daarin treft RBC twee tegenstanders uit de eigen competitie. "We hebben nu met redelijk veel ruimte in de rug van de tegenstander kunnen spelen, omdat het voetballende ploegen waren die ook verder van het doel durfde te spelen. Ik verwacht dat deze ploegen meer inzakken. Ik ben benieuwd of we in die kleinere ruimte nog steeds zoveel kansen creren. Maar ik ga er vanuit dat we beiden winnen. Al is dit ook weer 45 minuten en wederom anders dan een volledige wedstrijd. Krijg je een goal tegen, dan heb je minder tijd om dat te herstellen. Verder begint het toernooi al om 18.30 uur en dat is voor velen krap in verband met werk en reisafstand," zo besluit Van der Woerdt.

Dorpentoernooi 14-08-2014:
Sportpark: De Doelen, Cluzona, Wouw
18.30 uur: RBC - NSV
19.30 uur: RBC - HSC'28




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd