Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

'Slechte prestaties van vorig jaar reden van kwijtraken parkeerplekken'

Gepost door:ForzaRbc // 2014-08-06 00:00:00 // 2869 keer bekeken

Door de slechte prestaties van het eerste elftal afgelopen seizoen is RBC de vijftig parkeerplekken kwijtgeraakt. RBC zou nu huur moeten gaan betalen voor de bussluis, maar het bestuur van de club weigert dit te doen.

Eigenaar Paul Hermsen zou, in verband met de slechte prestaties van het eerste elftal afgelopen seizoen, verklaard hebben dat een club die zo presteerde niets waard was. Dit is de directe aanleiding om de club huur te laten betalen voor de bussluis. Gisteravond stelde stadion-directeur Joost van Oosterhout tegenover een bestuurslid van RBC nog dat "het een op maat gemaakt huurbedrag is en niet te weigeren is".

Het RBC-bestuur is echter van mening dat er was afgesproken dat men de bussluit gratis kon gebruiken en/of dit was inbegrepen bij de huidige huur die RBC betaalt.

De slechte prestaties zijn echter gedaan door despelers die grotendeels allang weg zijn en inmiddels vervangen zijn door nieuwe spelers die nu, net als de jeugdspelers, bestuursleden, sponsoren en supporters,de dupe zijn geworden van het spelersmateriaal van afgelopen jaar.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd