Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC ingedeeld in Vierde Klasse B

Gepost door:Remy // 2014-07-01 00:00:00 // 2855 keer bekeken

De KNVB heeft vandaag de competitie-indeling voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. RBC verhuist van de Vierde Klasse D naar de Vierde Klasse B, wat de reisafstanden flink zal terugdringen. Vorig seizoen was Roosendaal de meest westelijk gelegen locatie in de competitie, met veel tegenstanders uit de omgeving van Breda en relatief verre uitwedstrijden in Alphen en Baarle-Nassau. In '4B' is Roosendaal vrij centraal gelegen.

De tegenstanders van RBC in het seizoen 2014/2015:
DIOZ - Zegge
Grenswachters - Putte
HSC'28 - Heerle
Lepelstraatse Boys - Lepelstraat
METO - Hoogerheide
NSV - Nispen
Nieuw-Borgvliet - Bergen op Zoom
Noordhoek - Noordhoek
ODIO - Ossendrecht
SC Gastel - Oud Gastel
SVC - Standdaarbuiten
Steenbergen - Steenbergen
WVV'67 - Woensdrecht

Opvallend is dat in de Vierde Klasse B geen enkele degradant uit de Derde Klasse of promovendus uit de Vijfde Klasse actief zal zijn. SVC en Noordhoek waren afgelopen seizoen laagvliegers in 4C, de resterende elf clubs kwamen elkaar toen ook al tegen in de zuidwesthoek. FC Bergen eiste de titel voor zich op, terwijl BVV'63 en Vosmeer degradeerden.

DIOZ en SVC kent RBC nog van het eerste seizoen na de doorstart. Op het veld in Standdaarbuiten sleepten de Roosendalers toen het kampioenschap in de Vijfde Klasse C binnen. HSC'28 was afgelopen seizoen n van de tegenstanders in het bekertoernooi, terwijl Steenbergen dat het seizoen ervoor was. Tegen NSV, Lepelstraatse Boys, Noordhoek, SC Gastel en METO werden al eens oefenduels gespeeld.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd