Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Oud-hoofdtrainer Dean Gorr? levert speciale sokken aan Oranje-spelers

Gepost door:ForzaRbc // 2014-06-27 00:00:00 // 3804 keer bekeken

De sterspelers Robin van Persie, Arjen Robben, Nigel de Jong en Jonathan de Guzman van het Nederlands elftal hebben speciale sokken aan die geleverd worden door Dean Gorr, de laatste hoofdtrainer van RBC Roosendaal in het profbestaan.Ze zorgen voor meer grip in mijn voetbalschoen, voor meer stabiliteit, zei Robben tegenover De Telegraaf.

"Het zijn sokken die door de antislip aan de binnen- en buitenkant niet in je schoenen glijden, vertelde Gorr. Normaal zijn sokken glad en schuiven je voeten in je voetbalschoenen, waardoor je blaren krijgt. Voetballers nemen daarom vaak te kleine schoenen, maar hebben na een wedstrijd dan weer blauwe nagels of andere aandoeningen aan hun voet. Robin (Van Persie, red) speelt nu op een halve maat grotere in plaats van kleinere voetbalschoenen, aldus de voormalig hoofdcoach, die RBC Roosendaal op sportief gebied wist te behoeden voor degradatie uit de Jupiler League.

Vanwege de sponsorverplichtingen van de diverse spelers hebben zij een truc moeten uithalen om de sokken alsnog te kunnen dragen. Ze knippen de onderkant van hun officile sokken af en dragen de Trusox eronder, zo besloot Gorr in gesprek met De Telegraaf.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd