Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

81%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

19%

Stemmen: 21

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

27 juni indeling competitie eerste elftal bekend

Gepost door:ForzaRbc // 2014-06-17 00:00:00 // 2824 keer bekeken

Op 27 juni maakt de KNVB de competitie indeling bekend. RBC is echter nog wel afhankelijk van de competitieleider van district Zuid I.

De KNVB maakt voor de indeling van de amateurcompetities voor komend seizoen voor het eerst gebruik van deAutomatische Concept Poule Indeling (ACPI). Dit houdt in dat via een computer wordt gekeken naar de reisafstanden en dat op basis hiervan een competitie indeling wordt gemaakt. Daardoor zullen de reisafstanden voor clubs minder worden.

Het ACPI betrekt echter niet het gehele amateurvoetbal. De clubs die spelen in de Topklasse tot en met de Derde Klasse worden ingedeeld via het computersysteem, dat valt te lezen op de website van de KNVB. De Vierde en Vijfde Klasse zijn echter nog afhankelijk van de competitieleider van het desbetreffende district. Er komen echter wel geruchten binnen bij RBCFans.nl dat RBC richting Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht ingedeeld gaat worden. De afgelopen twee seizoenen werd RBC richting Dordrecht en Breda ingedeeld.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd