Van der Woerdt: "Wat ik tot nu toe heb gezien stemt tot tevredenheid"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-06-15 00:00:00 // 2730 keer bekeken

Vanmiddag om 13.00 uur speelt RBC een oefenduel tegen Birmingham Regional FC. De afgelopen drie oefenduels zag hoofdtrainer Erwin van der Woerdt al een groot aantal nieuwe spelers in actie komen die komend seizoen voor RBC gaan spelen.

"De laatste weken zijn hartstikke nuttig geweest om deze bijna totaal nieuwe groep aam elkaar te laten wennen," zo laat Van der Woerdt in een reactie tegenover RBCFans.nl weten."Elke week kwamen er wel weer een paar spelers bij. Waar we ervijf hadden tegen DVVC, waren we tegen Voorwaarts redelijk compleet. Daarin heb ik sommige spelers voor het eerst in actie gezien en speelden er veel voor het eerst samen."

Komend seizoen heeft de hoofdcoach een nieuwe rechterhand. Richard den Ouden is de nieuwe assistent-trainer, omdat huidig assistent-trainer Gommy Nooijens zich volledig op de jeugd gaat richten. "Richard den Ouden heeft een analyse gemaakt, waarbij er meteen een aantal verbeterpunten naar voren kwamen, maar ik heb zeker een hele hoop positieve dingen gezien. DVVC was een matige tegenstander, Virtus verloren we, maar waren we qua veldspel heersend en Voorwaarts was ook een zeer nuttige pot, waar we met rust eigenlijk met 4-0 voor moeten staan. Ik ga en kan nog geen oordeel vellen, maar wat ik tot nu toe heb gezien stemt mij tot tevredenheid en ik merk dat deze groep er echt zin in heeft."

Over de tegenstander van vanmiddag kan Van der Woerdt niet heel veel zeggen. "Ik heb totaal geen idee wat het niveau is van onze Engelse tegenstander, we zullen het wel zien morgen. Ik heb de trainer van Dinteloord een bericht gestuurd. Die Engelsen zouden tegen Dinteloord spelen, maar ik weet ook niet of dat nog is doorgegaan en heb er ook niets meer van vernomen."Kogelvangers speelde deze week wel tegen Birming Regional FC. De nummer twaalf uit de Zaterdag Derde Klasse verloor met 3-1.

Vanmiddag zijn vijf spelers van het elftal van komend seizoen niet beschikbaar voor Van der Woerdt. Nicky Vromans is geblesseerd aan de enkel, Zakaria ben Slimane heeft een blessure aan de hamstring, Mitch Klijn probeert fit te geraken van zijn kruisbandblessure, Hamza el Khassim is ook nog druk met fit worden en Lars de Voogd is al met vakantie.

Voor komend seizoen heeft de hoofdtrainer tot nu toe 21 spelers tot zijn beschikking voor het eerste elftal, maar op namen wil hij nog niet in gaan" Ik kanmorgen pas de namen geven na de definitieve overschrijving."




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd