Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Klijn haalt mogelijk de voorbereiding

Gepost door:ForzaRbc // 2014-06-14 00:00:00 // 2781 keer bekeken

Mitch Klijn kreeg medio december vorig jaar te horen dat zijn voorste kruisband was afgescheurd. Normaal gesproken zou Klijn pas in oktober weer inzetbaar zijn voor hoofdtrainer Erwin van der Woerdt, maar het herstel van de middenvelder loopt meer dan voorspoedig en hij lijkt zelfs de voorbereiding op het nieuwe seizoen te gaan halen.

"Ik ben inmiddels bezig met loop- en baloefeningen," zo laat Klijn in een reactie tegenover RBCFans.nl weten. "Als ik geen tegenslagen krijg dan haal ik mogelijk wel de voorbereiding. Er staat normaal gesproken negen maanden voor, maar ik zit nu pas op vijf maanden en ben nu al met oefeningen met de bal bezig."

Dat Klijn een apart geval is viel al eerder op toen hij in januari samen met de op dat moment licht geblesseerde Nicky Duyvelaar een balletje stond te trappen in de warming-up van het oefenduel FC Bergen - RBC. Normaal gesproken zou dat niet kunnen. "Haha, ja dat vraagt iedereen zich af. Ik ben een apart geval. Normaal gesproken kan iemand dat niet. Ik heb toen toch ook gewoon mijn wedstrijd uitgespeeld. Daarom is het ook niet te geloven dat ik mijn kruisband heb afgescheurd. Als ik geen slotklachten had gehad zou ik het waarschijnlijk niet eens merken dat mijn kruisband afgescheurd is," zo liet hij eerder in januari weten.

De voormalig jeugdspeler van onder meer RBC Roosendaal, FC Dordrecht en Oranje Wit gaat de eerste training op 27 juli in ieder geval niet halen. "Ik mis de eerste twee trainingen, want dan ben ik nog op vakantie. Ik had natuurlijk ook helemaal niet verwacht dat ik nu al zo ver op schema zou liggen. Zonder tegenslagen zou ik normaal gesproken in de voorbereiding al met groepstrainingen mee kunnen draaien," zo besluit hij.





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd