Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Zondag oefenduel met nieuw elftal tegen Birmingham Regional FC

Gepost door:ForzaRbc // 2014-06-14 00:00:00 // 2755 keer bekeken

Zondagmiddag speelt RBC met haar nieuwe elftal van komend seizoen tegen Birmingham Regional FC. Het duel begint om 13.00 uur in het Herstaco Stadion.

De tegenstander uit het Engelse Birmingham is een gecombineerd elftal vansemi-profs en amateurvoetballers van Boldmere St. Michaels FC, Lichfield City FC, Bromyard Town FC en Shenstone Pathfinder, allemaal clubs uit de West-Midlands, de regio rondom Birmingham.

Hoofdtrainer Erwin van der Woerdtkon de afgelopen drie oefenduels al beschikken over een groot aantal nieuwe spelers van komend seizoen. Zij lieten toen een uitstekende indruk achter. Vooral de eerste helft tegen Voorwaarts uit Rotterdam, een club uitregio West II en qua niveau vergelijkbaar met een lage Derdeklasser in Zuid I, was veelbelovend.

Bij Birmingham Regional FC speelt ook een speler die in West-Brabant heeft gespeeld. Mitchell Elliot woonde drie jaar in deze regio en speelde voor Dinteloord en Cluzona. Bij die laatste club kwam hij niet verder dan de bank bij de toenmalig Vierdeklasser.

Na het oefenduel gaan spelers en technische staf op vakantie. Op zondag 27 juli start RBC met de voorbereiding op het seizoen 2014/2015.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd