Hoofdtrainers voetbalopleiding RBC bekend

Gepost door:ForzaRbc // 2014-05-28 00:00:00 // 2863 keer bekeken

De hoofdtrainers van komend seizoen voor de voetbalopleiding van RBC zijn bekend. Met RBC U10 en RBC U17 zijn er weer twee jeugdteams bijgekomen.

Richard den Ouden, die overkomt van Oranje Wit, gaat als hoofdtrainer van RBC U17 aan de slag. Tevens is hij assistent-trainer van hoofdcoach Erwin van der Woerdt bij het eerste elftal. Gommy Nooijens verlaat zijn taak als assistent-trainer en wordt naar hoofd van de RBC voetbalopleiding ook hoofdtrainer van het gedegradeerde RBC U14.Dogan Kocabaspinar vervangt de vertrekkende trainer Ruben Buse bij RBC U13. Hij komt over van RSC Alliance. Erik van Benthem, afgelopen seizoen nog assistent-trainer van RBC U13, wordt hoofdcoach van RBC U10, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Overzicht jeugdtrainers RBC komend seizoen:
RBC U17: Richard den Ouden
RBC U15: Danny Mathijssen
RBC U14: Gommy Nooijens
RBC U13: Dogan Kocabaspinar
RBC U12: Mark Koops
RBC U11: Agnita Nouwen
RBC U10: Erik van Benthem

Naast alle hoofdtrainers gaat Edwin Spitters als klankbord fungeren voor de technische staf. Hij zal n avond per week aanwezig zijn en dan enkele trainers gaan begeleiden. Op zaterdag is hij bij thuiswedstrijden aanwezig. Met Spitters haalt RBC wel een dubieuze man binnen. In het faillissementsjaar was Spitters net n jaar actief als jeugdtrainer bij RBC Roosendaal. Vlak na het faillissement probeerde hij alle actieve jeugdteams van de opleiding bij NAC Breda onder te brengen. Daarnaastprobeerde hij onder andere sponsoren van de jeugdopleiding weg te trekken en naar de Oosterbuur te loodsen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd