Hamza el Khassim naar RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2014-05-27 00:00:00 // 3221 keer bekeken

RBC heeft er weer een verdediger bij. Hamza el Khassim, de oudere broer van huidig RBC-speler Anouar el Khassim, komt het eerste elftal versterken, dat bevestigt hoofdtrainer Erwin van der Woerdt tegenover RBCfans.nl.

Hamza el Khassim is een centrale verdediger en komt uit de jeugdopleiding van NAC Breda, waar hij uiteindelijk een plek bij de eerste selectie wist te bemachtigen. Een vaste basisplaats kon hij echter nooit afdwingen.De afgelopen jaren kwam hij uit voor VVC'68 en DOSKO. Met die laatste club promoveerde hij naar de Hoofdklasse.Dit seizoen kwam hij voor geen enkele club in actie, aangezien hij koos voor zijn studie.

De komende maanden staan voor hem in het teken om fit te worden. Dat doet hij bij Axis onder begeleiding van Van der Woerdt zelf. "Hamza is al tweemaal groot aangekondigd bij VVC'68 en DOSKO als een soort verlosser. Hij raakte toen bij beide clubs al snel geblesseerd. Dat wil hij niet nog eens. Hij gaat nu de komende twee maanden keihard werken om fit te worden voor komend seizoen", zo laat Van der Woerdt weten.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd